Corona Günleri ...


        17 Mart itibari ile başlayan #karantinagünleri tarifi imkansız duyguların her gecen gün farklı bir tecrübenin içine aldığı zamanla yarışmadığımız dolu dolu 30 gün . Bu süreçte , hem çalışmak zorunda olan , hem çocuğu olan anneler için ekstra zor bir dönem oldu ve olmaya devam ediyor.
9 yaşındaki kızımın dersleri, ödevleri, devamlı evde oyun oynama isteği babamızında işlerinin yoğun olmasından dolayı herseyin benim üzerimde olması ise ekstra görevleri bundle yapıyor:)

Normal zamanda iş yoğunluğu seyahatler ev vs derken sosyal yaşam da insanı kendinde tutuyormuş. Bu süreçte insan sosyal yaşamını özlüyor. Ve kendimi tatmin edecek herseyi yapmaya çalışıyorum. Mesela, günde 1 saat spor müthiş bir şey :)

Sosyal medya hesaplarımda 45 günü aşkın süredir aktif değilim. Özellikle bu süreçteki bilgi kirliliği ve herkesin klavye delikanlısı olduğu aşikar. Orada harcayacağım vaktimi #Kitap okuyarak #İngilizce çalışarak daha verimli geçiyorum ki (bu yaz İngiltere'ye dil eğitimine gidiyordum) #hayaller #hayatlar ,maşallah dediğimiz iki gün yaşamıyor misali :) velhasıl bu günlerde geçecek ve çok güzel günleri ailemiz ve sevdiklerimiz ile kıymetini anlayarak dolu dolu yaşayacağız. Hayat bizim için bir gün , dün bitti yarın ne olacağı sürpriz o sebeple bugününü yaşadığın anı zevkli hale getir ve doyasıya yaşa! kendini motive et ve spor yappp :):):) #mutluol #evdekal

                                                                #güzelgunlercokyakında

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Babalı Kızlı Çiğköfte

ELiF'min #enmutlu gününden ...

2021 Abant Gezi’miz...